![]() |
| | #1 (permalink) |
| sevginin bedeli Küçük oğlu annesine geldi ve ona kagıdı uzattı. Annesi ıslak ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı. Çimleri biçtiğim için 5 dolar Odamı temizlediğim için 1 dolar Alışverişe gittiğim için 50 sent Küçük kardeşime baktığım için 25 sent Çöpü attığım için 1 dolar İyi bir karne getirdiğim için 5 dolar Bahçeyi temizlediğim için 2 dolar Toplam borç: 14 dolar 75 sent Anne, oğluna baktı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı; Seni 9 ay karnımda taşıdım BEDAVA Hasta olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim BEDAVA Yıllar boyu değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm BEDAVA Senin için geceleri kaygı duyup, uykusuz kaldım BEDAVA Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim BEDAVA YAVRUM ve bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, BEDAVADIR çünkü... Annesinin yazdıklarını okuyan oğlunun gözleri doldu. Annesine baktı, ''Anneciğim seni seviyorum'' dedi ve kalemi alarak bu kağıda '' HEPSİ ÖDENMİŞTİR '' yazdı | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 17
Rep Gücü : 229 Rep Puanı : 21196 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sevginin bedeli hehehehh güzelmiş saol
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sevginin, bedeli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |