![]() |
| | #6 (permalink) |
| --->: Ben hala senin hayalinle yaşıyorum ... gidenin arkasından ağlanarak yas tutulmaz ki! giden gitmiştir diyeceksin we bakıcaksın yoluna.. belki dediğin gibi ama ben ben onu cok seviyorum anlatamıyorum ya suan tıkanmıs durumdayım cümleler cıkmıyor agzımdan anlatamıyorum sevdamı büyüklüğünü anlatamıyorum yas tutuyorum cünkü o benim en büyük acım en büyük yasım..... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü : 1426 Rep Puanı : 140507 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ben hala senin hayalinle yaşıyorum ... gamzeeee..varya eğer insanın unutma gibi bir yeteneği olmasaydı yaşayamazdı.....unut ulur herşey....üzülme,sık ma canını
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: ankara
Rep Gücü : 21 Rep Puanı : 1338 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ben hala senin hayalinle yaşıyorum ... ![]() unutmak istemiyorum ki acısını yasamak canımı acıtsada onu unutmak istemiyorum onu hep yasamak istiyorum keske oda olsa yasatsam... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ben, hala, senin, hayalinle, yasiyorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |