![]() |
| | #1 (permalink) |
| Ben hala senin hayalinle yaşıyorum ... Ben hala senin hayalinle yaşıyorum ... Mezarlıktan geçdim yine dün gece... önce seni ziyaret ettim sonra sevdiğigim diğer insanları .. eskisi kadar rahat ağlayamıyorum, bir iki damla gözyaşı ya dökülüyor ya dökülmüyor gözlerimden ama orda durup seni ve yaşananları düşündükce içim acıyor . Mezarlıktan gitmeden önce sana uğruyorum yine herzaman yaptığım gibi ilk senden geciyorum son yine senden geciyorum... Sana hep sölediklerimi fısıldıyorum sesizce diğerleri duymasın diye, en rahat ettiğim yer senin yanın bu yer mezarın olsa bile hala ilk günki gibi aklımda ve hep yanımdasın , baş ucunda cömelmiş yanına geleceğim bekle beni diyorum ... biliyorum beni duyuyorsun.. duyman lazım!!! Yokluğuna hiç ama hiç alışamadımki, hiç sensiz bir gece olmadıki.. hiç bir zaman güneş doğması sensiz .. ben sana ben ölene ve ben öldükten sonrada yaşayacaksın demiştim evet yaşıyorsun ve yaşamaya devam edeceksin... Sana şu an ne kadar ihtiyacım var bir bilsen, bir bilsen özleminin ne kadar içimi sardığını... tekrardan elini tutabilsem , tekrardan gözlerine bakabilsem, sana yeniden ve yine canımsın diyebilsem... SEN ÖLMEDİN VE BEN ÖLMEDEN ÖLMEYECEKSİN .. BİZ BERABER ÖLECEĞİZ ............ | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 17
Rep Gücü : 229 Rep Puanı : 21196 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ben hala senin hayalinle yaşıyorum ... güzel saoll
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: ankara
Rep Gücü : 21 Rep Puanı : 1338 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ben hala senin hayalinle yaşıyorum ... SEN ÖLMEDİN VE BEN ÖLMEDEN ÖLMEYECEKSİN .. BİZ BERABER ÖLECEĞİZ ............ aynen öyle olacak ben ölene kadar o benimle yasayacakkkkkk ![]() paylaşım için cok saol.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ben hala senin hayalinle yaşıyorum ... Allah herkesin gönlüne göre wersin ne diyelim.. gidenin arkasından ağlanarak yas tutulmaz ki! giden gitmiştir diyeceksin we bakıcaksın yoluna.. hayat bu öğrenmeyi bileceksin.. hayat öğretiyor anlatıyor anlayacaksın .. her istediğin yanın da olmuyor bileceksin,,,,!!!!
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü : 1426 Rep Puanı : 140507 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ben hala senin hayalinle yaşıyorum ... saolasın güzel paylaşım...
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ben, hala, senin, hayalinle, yasiyorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |