![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | bu sevginin sonu nereye varır? düşünün bir kız var teklif ettiniz ve ciddi ve ileriye dönük ama kız la aynı sınftasınız ve kız kabul etmiyor ama size göre naz yapıyor gibi görünüyor ama bir türlü yok diyor bazen geliyor olumlu bir şey oluyor bazen tersi oluyor unutmak istiyorsunuz ama unutamıyorsunuz çünkü aynı sınıftasınız kızı deliler gibi seviyorsunuz onun için okulu bile uzatma durumunuz var her şeyi onun için yapıyorsunuz ama nafile siz olsaydınız unuturmuydunuz yoksa devam mı ederdiniz benim gibi yoksa unutmak için hangi yolu denerdiniz? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 739 Yaş: 17
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 21196 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bu sevginin sonu nereye varır? ben unutmasdım sonuna kadar savaşırdımmm
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
![]() |
| Tags |
| sevginin, sonu, nereye, varir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |