![]() |
| | #1 (permalink) |
| kırdığım kalp için.. Artık geçti. Ben başka limanlara gidiyorum sevdiğim. Çok bekledim seni burda. Çok hayaller kurdum ikimiz adına. Ama geçti. Bilmedik bakışların için. Sözlerin için. Bir bardak kahve için. Birlikte geçireceğimiz günler, şaşkın birlikteliğimiz için. Hüznün için. Olmayışın, yokluğun veya varlığın için. Yani senin için yaptığım herşey bitti ( olmayacak bır hayelın pesınden kostum hep acılar yasadım gıtmelıyım artık gerıde kalan sadece gözyaslarım olsun . | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 17
Rep Gücü : 229 Rep Puanı : 21196 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kırdığım kalp için.. saol güzel paylaşım
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kirdigim, kalp, icin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |