![]() |
| | #1 (permalink) |
| Sensiz OlMaZ Eğer bugün yaşıyorsam sebebi ,senin aşığın olmamdı Senelerce hep gözüm yollarda seni aradı Sen gittiğinde beraber yediğimiz balığın tadı Damağımda kalmıştı İlk içtiğimiz günü hatırladım Günlerce kendimi odama kapatıp ağladım Yüreğim ardından yollarına sürüklendi Tutkununum. Hep seni aradım, baktığım gözlerde Ama bulamadım...(bulamay acaktım) Yüreğimin derinliklerinde saklıydın Sabahlara kadar, gönlümün karartısı Geleceğe bakışımın aydınlığı, Gözlerimdeki yaşla hiç uyuyamadım Hep nem kalmıştı bir yerlerde Çünkü sen yoktun yanımda Yüreğim yoluna serildi Duyduğum her ses ,her nefes Sen oluyordun Yoldan geldiğinde ,birkaç saat oturup İçtiğimiz kaçak çayla geliyordu bedenim Kaçak oluyordu ıssız yollarında İkimiz birbirimiz için ,derviş olmuştuk Başka diyarlarda Uzaktayken ellerini uzattın uçurumlardan Ezgilerimizde, yüreğimizde birbirimizi yaşıyorduk Eğer birgün ölürsem ÖLÜMÜM ÖLÜMÜ,ÖLÜMÜ ÖLÜMÜMDÜR. Özlemin dili beni yüreğine getirdi Fırtınalarda kum tanesi olduk Hatıralar ,yaşadıklarımız Beynimde, yine karıştırdı hatları Her şeyin olup bittiği,gündelik işlerimin Sonunu getirdiğim anda Sensiz olamayacağımı anlıyordum Sensiz olmaz ,sensiz olmaz | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 17
Rep Gücü : 229 Rep Puanı : 21196 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sensiz OlMaZ hmm güzel sasol
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sensiz, olmaz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |