![]() |
| | #2 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 1290400 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kiprit çöpüyle yapılan köprü Yapan kişiye Allah sabır versin valla. Ben hayatta yapamam böyle bir şeyi... Paylaşım için teşekkürler...
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü : 4510 Rep Puanı : 448879 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kiprit çöpüyle yapılan köprü ßencede süper oLmuş yaaa nasıl bir azim vardır yaa ![]()
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: farkeder mi? Yaş: 21
Rep Gücü : 37 Rep Puanı : 3116 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kiprit çöpüyle yapılan köprü güjel ya ama gerçektende satın almayı tercih ederim..genelde hapishanedekilerin böle uğraşları vardır..
__________________ ben mükemmel değilim ve mükemmel olmak zorunda da değilim... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kiprit, copuyle, yapilan, kopru |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |