![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Mega Üye ![]() | bir site neyin olmasını çok isterdiniz SİTEMİZİ DAHA GUZEL HALE GETİRMEK İÇİN VE SİTEMİZE OLAN TALEBİ ARTIRMAK İÇİN NELER YAPABİLİRİZ : BİR SİTEYE GİRDİĞİNİZDE EN ÇOK NEYLE İLGİLİ KISIMLARA BAKARSINIZ? BİR SİTEDE NEYİN OLMASI SİZİN HOŞONUZA GİDER? BİR SİTEDE NEYİN OLMASI SİZİ RAHATSIZ EDER? BİR SİTEDEN BEKLENTİNİZ NEDİR? ÖRNEĞİN BEN GİRDİĞİM SİTELERDEKİ "TARİHTE BUGUN" BOLUMUNU ÇOK SEVİYORUM. MUTLAKA BAKARIM İNSANIN BİLGİSİNİ ARTIRIYOR. ÇOK İLGİNNÇ ŞEYLER OLUYOR. BİR DE BAZI SİTELERDE SOHBET ADI ALRINDA SORU CEVAP ŞEKLİNDE BİLGİ YARIŞMASI OLUYOR. BU TARZ YARIŞMALARDA BİLGİYİ ARTIRIYOR. SIRF BU YARIŞMALAR İÇİN GİRDİĞİM SİTELER VAR. PEKİ YA SİZ.....
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Age: 22
: 32 Rep Puanı : 296217 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bir site neyin olmasını çok isterdiniz güzel dusunmussun sitemiz için her turlu öneri ve isteklerini bekliyoruz ![]() ve bunu oneri istek bolumune taşıyorum
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 1
: 259 Rep Puanı : 747887 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bir site neyin olmasını çok isterdiniz Düşüncen ve duyarlılığın için teşekkürler. senin düşüncelerinin birçok kişide ortak olduğunu biliyorum bu yüzden çalışmalarımız devam ediyor,Örneğin bilgi yarışması bölümü kesinlikle olmalı ve olacak da. Tabi bunlardan önce de sitedeki paylaşımın ve kitlenin kalitesi önemli. Herkesin aradığını bulması, ortamın sıcak olması ki şüphesiz en sıcağıdır bizimki Tarihte bugün için bir çalışma yapılabilir, elinizde bununla ilgili dökümanlar varsa gönderebilirsiniz. Diğer önerilerede açığız, yıkıcı değil yapıcı olmanız dileğiyle... |
| | |
![]() |
| Tags |
| bir, cok, isterdiniz, neyin, olmasini, site |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |