![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | ne zaman öleceni hesabla:) http://www.deathclock.com/ Ya ben kendiminkini denedim, sigara içmiyorum. Bi tarih verdi ya fark ediyo falan dedim bi de sigaralı deniim: Aynı tarih çıktı ya. Bi yerde yanlış yapyorum sanırım dedim tekrar denedim aynı. Sonra başka bi ark ınkini denedim, sigaralı ve sigarasız onunki 8 yıl fark etti. Şimdi ben kendime burdan şu sonucu çıkarıyorum: Ben sigara içsem de içmesem de bişi fark etmiyo,ömrümden çalmış olmicam yani asla dimi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ne zaman öleceni hesabla:) Thursday, April 1, 2066 bnde bu tarihte ölckmişim hehe bide geri sayım yapıo kro )
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1893
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1098 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ne zaman öleceni hesabla:) Thursday, August 14, 2064 saçmalığa bak yaa bi de geri sayım yapıyo ALLAH TAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ NE ZAMAN ÖLECEGİNİ
__________________ www.sefliyiz.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Kullanıcı No: 2705 Yaş: 35
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | Cevap : ne zaman öleceni hesabla:) hiyaaaaaaa arkadaşlar gerçekten çıkıyo 3 sene önce bi arkadaşım demişti amca oğluyla yapmışlar saniye gecikmemiş dediği tarihte amca oğlu inşaatta çalışırken iskeleye kamyonun çarpması sonucu düşerek ölmüştü 17/06/2003 yılındaaaaaaaaaaaaa muahahahaha arkadaşlar yedim sizi inanmayın böle şeylere yav..... |
| | |
![]() |
| Tags |
| zaman, oleceni, hesabla |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |