![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | çocuklarının göleri önünde öldürüldü İhanet şüphesi katil etti Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA) ANTALYA’da kendisini aldattığından şüphelendiği 30 yaşındaki eşi Canan Çelik'i, 4 çocuğunun gözleri önünde öldüren 32 yaşındaki Murat Çelik, polisi arayarak, “Karımı öldürdüm, gelin beni alın'' ihbarında bulundu. Olay, dün saat 21.00 sıralarında Muratpaşa Mahallesi 567’nci Sokak'taki Karahan Apartmanı'nın zemin katında meydana geldi. İşsiz Murat Çelik, kendisini aldattığından şüphelendiği Canan Çelik'le tartıştı. Öfkesine hakim olamayan Murat Çelik, evde bulundurduğu ruhsatsız tabancasıyla dehşet saçtı. Çocuklarının gözü önünde eşine peşpeşe ateş eden Çelik, daha sonra polisi aradı. Çelik, “Karımı öldürdüm, gelin beni alın'' dedi. İhbarı değerlendiren polis, olay yerine geldiğinde genç kadının kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Teslim olan Çelik, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Canan Çelik'in cesedi ise, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1661
: 0 Rep Puanı : 64 Rep
Seviyesi : ![]() | --->: çocuklarının göleri önünde öldürüldü ne biçim baba bu ya öfkesinden dolayı çocukları ne kadar zarar görücek.eğer aldattıysa git boşan kardeşim ne demek öldürmek.. alırsın çocuklarını boşarsın eşini hayatına devam edersin nolcak şimdi o çocuklar ana yok baba yok vede yaşşadıkları bu olay.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| cocuklarinin, goleri, olduruldu, onunde |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |