![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yakışıklı boylu poslu biriyle evlenmek istiyorum ben normalde bilgisayar başından kalkmam...ama geçenlerde FB Ülker -GF Cafe Crown bayan basket maçı vardı bi izliyim dedim maçtan yarım saat önce tv başına geçtim anneannem izliyodu böyle çöpçatan programlarından birini gördüklerime inanamadım ! kadının biri kızıyla beraber katılmış analı kızlı koca arıyolar ! ikiside orta yaşın üstünde.. tam bu kadarla kaldı derken kızı demez mi 18 yaşında oğlum var ve çocugun adını soyadını söyleyerek slm gönderdi heralde o çocuk o günden sonra sokağa çıkamamıştır !
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yakışıklı boylu poslu biriyle evlenmek istiyorum fatih Sultan Mehmet şuan Yattiği Yerden Kalksin Ilk Gördüğü Kişiye Kilici Vuru Sen Kimsin Kimlerdensin Necisin Demez maalesef Artik Kültür örf Adet Saygi Edep Haya Gibi Biz Biz Yapan Değerlerimizi Kaybettik allah Yar Ve Yardimcimiz Olsun
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yakışıklı boylu poslu biriyle evlenmek istiyorum Konuşmaya biLe lüzum bulmuyorum açıkcası ne kadar sewiyesiz,ahlaksız değerlerimze katiyyen uymayacak programlar oldukları varlıklarıyla bariz ortada zaten RTÜK ki ilgilenmesi şart fakat bir adım göremiyorum açıkcası.. Gün geçtikçe arTıyorda..TV lere çocuklarımıza gençlerimize örnek olacak ahlaki değerlerimize uygun eğitici,öğretici programlar koysalar yararı olur elbette koyarlarmı hiç..Yoksa kızlarımız evde kalır,erkeklerimizde eş bulamaz..maazallah.. Allah biran önce insanlarımıza AkıL fikir ihsan eylesin buna denecek birşey yok daha fazla..
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: laboratuardan...
Rep Gücü : 427 Rep Puanı : 42599 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yakışıklı boylu poslu biriyle evlenmek istiyorum maalesef türk toplumunu çökertmeye çalışanların işi.bu güne kadar aile yapımız bozulmadığı için bu kadar sağlam kalmışız ancak şu anki duruma bakarsak gelecekten ürküyorum. ![]() daha 6.-7. sınıfa giden öğrencilerim bile haberdar herşeyden.ve ''rahat olma'' olgusu ile ''utanmazlığı'' karıştırıyorlar bazen.onlara kızamıyorum böyle şeyleri alelen izlettiren bir ülkede yaşıyoruz;ne diyebilirim ki.vitrinde ne varsa onu örnek alıyorlar. programı duymuştum ve hiç izlemedim ve izlettirmemeye çalışıyorum.inş. mesleğim gereği, bir taraftan açılan bu boşlukları doldurma görevimi unutmam ve layıkıyla yaparım. SADECE UTANIYORUM NE DİYEYİM ,BAYAN OLDUĞUMDAN UTANDIM VALLA..nasıl çıkarlar,nasıl bir ruh haliyle giderler,nasıl bir sersemlikle konuşurlar ve nasıl bir vurdum duymazlıkla yayınlarlar.veeee izlenirr;çok ama çok acı....
__________________ güneşe gözlerini dikip bakarsan gözlerin bozulur gözlük takıp bakarsan güneş bozulur... sevilenin yanlışları görülmez sevilmeyenin görüntüsü yanlıştır.. |
| | |