![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Atm Soygunlari Için Eğer bir gün ATM 'de, bir soyguncu tarafından para çekmeye zorlanırsanız, Şifrenizi ters girmeniz halinde (Örn. 1234 yerine 4321.. gibi). Makine parayı ödüyor; ancak bu arada polis de çağırıyor... BENDE YENİ ÖĞRENDİM,HOŞ BİŞİİ SANIRIM OLSA GEREK
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: önemli degil
Rep Gücü : 787 Rep Puanı : 77250 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Atm Soygunlari Için ilginç bir yerde daha duymuştum ama dogrulugu warmı yok mu hiç bilmiyorum o anda tabi kimin aklına gelir birde şifeyi ters girmek...o da war...warsa güzel bir sey...
__________________ imza yokkk.. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Atm Soygunlari Için arkadaşlar dün ben bu olayı denedim anlatayım : dün bi arkadaşımla bankaya gittik,anlattım bu olayı yok olmaz filan dedi,denemekten bi zarar çıkmaz diye düşündük ve kendi işlemimizi yapmadan şifreyi ters girdik bi kaç dakika sonra polis arabası geldi sanırım bize değildir diyerek rahatlatmaya çalışıyoruz birbirimizi ama tırstık biraz gıcıklık yaparlar şimdi diye uleee bi baktık bize doğru geliyorlar arkadaşım beni tehtit etmeye başladı.bi sus dedim oğlum ya bi sus korkuyom bende çaktırmıyom ben de içimden babam gebertcek beni diyorum neyse polisler geldi ; polis: gençler ne yapıyorsunuz burda biz: para çekmeye geldik polis: işiniz çok mu daha biz : hayır polis : acelemiz var para çekeceğiz de dedi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!1 varya ondan sonra biz gülme krizine girdik,anlattık polise de polislerle birlikte gülüyoruz yok öle bişiii dedi biz gelene dek onlar çoktan gider dedi ![]() eveetttt güzel bi heyecandı unutulmayacaklar arasına girdi
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| atm, icin, polis, sifre, soygunlari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |