![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! beter böcek olcaktı olmadı,cırcır böcee olcaktı (çok konuştuğum için) cırcır başka bi anlama geldiği için vazgeçtim,ateş böcee nin hikayesini anlatmak isterdim ama olmaz neyse sonra ateşböcee olsun dedimm.ondan önce 3 nickle daha üye olmuştum 2sinde ban yedim birinin de şifresini unuttuğum için öle kaldı manik ise lise 1deyken gökhan arkadaşım koymuştu aşırı agresif ve sevimli olduğum için öle kaldı manik ismi,öğretmenlerim,i ştekiler,aile büyükleri hep manik der bana öle yaniii çok mu uzun oldu ne
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! valla öyle kaydadeğer bi hikayesi yok benim nickimin üye oluyordum ne koyum diye düşünürken ahmet kaya dan eylüle isyan çalıyodu onu koydum öle oldu valla siyasi değil sakata gelmeyelim
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü : 4538 Rep Puanı : 451883 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! hmmm bi site açıyorduk ne yapsam nickimi die düşünürken iclal aydın ın zor günler şarkısını çk sevdiğimden gökkubbe yapmaya karar verdim öleee kaldı işte... bu yaralar bereler sanadır bileler göreler aşkımı şahidim gökkubbe |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| nick |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |