![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: GheTTo ve are_zoo nice yıllaraa bugün aynı zamanda are_zoo'nun da doğum günü başlık bu sebepten değiştirildi.Her iki yöneticimizin doğum gününü de bu topicten kutlayalım. sevgili adminimiz GheTTo ve sevgili moderatör hanım are_zoo'nun doğum günlerini en içten dileklerimle kutlarım. umarım her şey gönüllerinizce olur. Nice yıllara...
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü : 3138 Rep Puanı : 311974 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: GheTTo ve are_zoo nice yıllaraa her yanımız doom günü oldu yeaaaa ![]() ben ne vakt doğacam pekiüüüü ii doodunuuuuooooooooss z bu kdr mumlan biz çok şey yaparız ateşböceeem yakarız bu gezegeni yakarıızz hahaahhaaa |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: GheTTo ve are_zoo nice yıllaraa iyiki dogdunuz arkadaşlar...nice mutlu yıllara..
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü : 4510 Rep Puanı : 448879 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: GheTTo ve are_zoo nice yıllaraa ![]() ![]() çok teşekkür ederim bu yılda burada kutlamak çok güsel Big Bad Admin GheTTo ile de aynı günde doğmak ayrı bi güsel ![]() GheTTo seninde doğum günün kutlu olsun ![]()
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| dogumgunu, ghetto, nice, yillara |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |