![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: insanlarımıza kitap okumayı nasıl sevdirebiliriz çocukluktan sevdirilmesi fikrine katılıyorum örneğin benim babam okuma yazmayı kendi öğretti bana.Millet 2.sınıfta hecelemeyi bilmezken ben babamın zorlamasıyla günde 2 hikaye bitirir ve özet çekerdim.Evet belki zorlama bazılarında ters tepebilir ama en şuan duacıyım babama çünkü onun sayesinde çok değerli bir özellik kattım kendime. Benim önerim ise şu: Devlet milyarlarca vergi alıyor ve bunların büyük kısmının millete dönüşü yok.Eğer belediyelerle ortak bir çalışma yürütülüp otobüslerde metrolarda vs bedava az sayfalı hikayeler tarzı bişiler dağıtılırsa çok şey kazanabilir büyüklerimiz.Ya da saçma sapan reklamlar yerine bilboardları yeni kitapların tanıtımı kaplayabilir.
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg | |
| | |
| | #7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7744 Rep Puanı : 770486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel fikirler, fazlasıyla da uygulanabilir nitelikte ![]() ![]() az sayfalı hikaye diyince, kitapevleri niye "cep kitabı" basmiolar yav ![]() bi çok romanı bölemezler mi cep kitabı olarak seri vaziyetinde ![]() ![]() :cildi r
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #8 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: trabzon
Rep Gücü : 3952 Rep Puanı : 393138 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: insanlarımıza kitap okumayı nasıl sevdirebiliriz Belki roman değil de pek çok konuda araştırma kitapçıkları olabilir. Popüler trazda, o konuya azıcık dahi ilgisi olan insanlar okusunlar diye? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| insanlarimiza, kitap, nasil, okumayi, sevdirebiliriz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |