![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| üniversitelerde çok Büyük Bir Tezgah Dönmektedir. Ksü üniversitesinde Bazi Idareciler Ve Bazi öğr.grv.tarafindan çok Büyük Bir Tezgahlar Dönmektedir. üniversitelerde öğrenim Gören Tüm öğrencilerin Kayit Işlemlerinden Mezuniyete Kadar Olan Bütün Bilgileri Web Otomasyonu Ile Yapilmaktadir. ----ksü Dönen Tezgahlar---- 1)sisteme Ayni Dersi Iki Defa Yazinca Sistemin Kabul Etmesi: Bir Kişi Ayni Gün Ayni Saatte Başlayan Farkli Bir Dersi Alamazsa Mezun Olamaz Ve 1 Sene Sonra O Dersi Alirsa Mezun Olabilir.ders çakişmasi Yüzünden Sene Kaybi Yaşayan öğrencilerin Sayisi çok Fazladir. Fakat Ayni Dersi Iki Defa Sisteme Yazarsak Sistem Farkli Ders Için Ayni Saatte Olan Ayni Iki Dersin Sadece Birini Atmaktadir. Fakat Diğer öğrencilerin Otomasyonunda Ise Bu Ders Iki Defa Yazilmiş Olarak Gözükmektedir. Bu Sayede De üniversitedeki Bazi Kişiler çikar Sağlamiş Olmaktadir.geçen Yillarda Da Bu Suç Işlenerek Bazi Kişilerin Mezun Olmasi Sağlanmiştir. 2)sistemde Derslerin Bitiş Saatlerinin çikar Amaçli Değiştirilmesi: Cuma Günü Ders Programina Baktiğimda Bir Dersin Cumartesi Günü 01:00 Da Bittiğini Farkettim: Bu Sistem Oynamasiyla 1. Sinifa Giden Ksü Personeli Bir öğrencinin üst Yariyildan Ders Almasina Olanak Sağlamiştir. 3)sistem Düzeltme Tarihinin Bitmesine Rağmen Sisteme Müdahele Edilmesi: 17/02/2008 Sistem Düzeltme Haftasinin Son Günü Idi.otomasyonu Internetten Takip Ettim. 18/02/2008 De Sisteme Enstitü Sekreteri Tarafindan 12:00 Siralarinda Yasal Bir Izin Olmadan Müdahale Edilmiştir. Bu Bilgileri öğrendikten Sonra Daha önce öğrenim Gördüğüm Istanbul üniversitesinin Sistemine Ait Buna Benzer Belgeleri Inceledim Ve Ayni Durumu Farkettim.ve Bu Belgede De Bir Ders Iki Defa Yazilmiş.not Ortalamasinin Düşmesine Sebep Olmuş Fakat Bu Defa Da Ayarlama Yapmişlar. Bu Yüzden Bu Durum Birçok üniversitede Hatta Avrupadaki Ve Dünyadaki üniversitelerde De Olabilir.çünkü Erasmus Ve Sokrates Gibi öğrenci Değişim Programlari Neticesinde ülkemize Gelen öğrencilerin Ve Türkiye Den Yurt Dişina Giden öğrencilerin öğrenci Işlemleri Bu Ve Buna Benzer Sistemler Vasitasiyla Yapilmaktadir. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: üniversitelerde çok Büyük Bir Tezgah Dönmektedir. ders saatlerinin düzenlenmesinde öğrencilerin aleyhine tazgah olduğunu, bunun Türkiye'deki bir çok üniversitede hatta Avrupa'daki üniversitelerde de olabileceğini iddia ediyorsunuz. eğer dediğiniz gibi bunda bir kasıt olduğunu düşünüyorsanız, Yök'e ihbar dilekçesi yazabilirsiniz. doğru olup olmadığını bilmeden bir şey diyemiyecem ama bu tür haberleri duymaya maalesef alıştık ve artık tükürmekten de yorulduk. beklenir yani..
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Mar 2008
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | --->: üniversitelerde çok Büyük Bir Tezgah Dönmektedir. Değerli Arkadaşim Dediklerine Katiliyorum . Tabiki Ihbar Etmek En önemlisidir. Ben Cumhuriyet Başsavciliğina Suç Duyurusunda Bulundum. Belgeleride Teslim Ettim. Bu Durum Bu Işe Karişmiş Birçok Akademisyen Ve Idarecinin Objektif Bakiş Açilarinin Bulumadiğini Göstermektedir öğrenci Arkadaşlarimdan çoğu Bu Yüzden Madur Olmuştur. Benim Foruma Katiliş Amacim öğrenci Arkadaşlarin Bu Oyunu Bilmesini Istememdir. Ilginize Teşekkür Ederim |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: üniversitelerde çok Büyük Bir Tezgah Dönmektedir. duyarlılığına ve samimiyetine inanıyorum ve ben de sana teşekkür ediyorum arkadaşım. akıllı adama kafayı sıyırtacak o kadar çok tazgah var ki... bizlerle sorunlarınızı sıkıntılarınızı her zaman paylaşabilirsiniz. dinleriz, dilimiz döndüğünce yardım ederiz. umarım mücadelenizde temenni ettiğiniz sonuca ulaşırsınız...
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Mar 2008
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | Bazi Isimlere Burdan Ulaşabilirsiniz değerli arkadaşlarım elimde olan isimleri ve birimleri medyaya bildirdim elimdeki belgeleri de sundum. halende gazetelerle görüşüyorum. ksü de ki bu kişilerin özgeçmişleri mevcut linkleri verim isterseniz: http://www.ksu.edu.tr/index.php?afile=akad emikper&menu=2&pid=7 94409 http://www.ksu.edu.tr/index.php?afile=akad emikper&menu=3&pid=8 18301 http://www.ksu.edu.tr/index.php?afile=akad emikper&menu=2&pid=7 88436 http://www.ksu.edu.tr/index.php?afile=akad emikper&menu=3&pid=8 38211 ayrıca ENSTİTÜ SEKRETERİ AHMET BOSTANCI |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ogrenci, otomasyon, sistem, web |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |