![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| ...:bir ülke düşünün:... Bir ülke düşünün ki, hainleri serbestçe o ülkenin en kutsal kabul ettiği değerleri ayaklarının altına almakta, çiğnemekte… Bir ülke düşünün ki, asli-kurucu unsurun tüm hakları göz ardı edilerek, egemenlik haklarını alt kimliklerle paylaşması gerektiği sürekli dayatılmakta… Bir ülke düşünün ki, dağlarda hainleri, düzlüklerde hainleri devlete kafa tutmakta… Bir ülke düşünün ki, hainlere kol-kanat gerenler bazı kavramların arkasına sığınmakta, hatta milli egemenliğin kurumu olan yüce mecliste elini kolunu sallayarak dolaşmakta… Bir ülke düşünün ki, teröristler affedilmekte, itibar görmekte… Bir ülke düşünün ki, milliyetçi olduğunu iddia eden kuruluşlar bir ülkenin en geçerli savunma refleksi olan milliyetçiliği sulandırmakta… Bir ülke düşünün ki, yöneticileri o ülkede soy özürlü olduğunu gururla söylemekte, aynı yöneticiler sonu belli olmayan yollarda ulusun onurunu ayaklar altına almakta, bu yolda teslimiyet bir başarı gibi gösterilmekte… Bir ülke düşünün ki, yazılı basını kendi ırkından utanmakta, genlerin bozulduğunu, hatta bu genlerin hiç olmadığını savunmakta, aile, ahlak gibi yüce kavramları yıkmak için mücadele etmekte, düşman psikolojik harp dairelerine yardımcı olmakta… Bir ülke düşünün ki, kurucusuna serbestçe hakaret edilmekte… “Böyle bir ülke var mı?” Bu ülkeyi düşünmek uyanıkken kâbus görmek gibi bir şey… Ne yazık ki her şeyden yüce bildiğimiz ülkemiz kendini bilmezlerin, hainlerin, mandacıların, işbirlikçilerin, teslimiyetçilerin, azınlıkların, dış güçlerin elinde bu hale gelmiştir. Evet, böyle bir ülke vardır; o da Türkiye… Başta sorduğum soruyu değiştirmem gerekiyor. “Dünya üzerinde böyle kaç tane ülke var?” Hiç… Türk’ün ülkesi, Türklükten nefret eden unsurların pençesinde kuruluş amacından hızla uzaklaştırılmakta, yok edilmek istenmektedir. Bizim hayallerimizdeki ülkenin temelini Yüce Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları atmıştı. Bugün temelden koptuğumuzu, Türk milliyetçiliğine karşı düşmanca tavrın takınıldığını, Genç Türkiye’nin hedeflerinin şimdi hayal olarak değerlendirildiğini görüyoruz. Bugün “Türk” olduğunu açıkça ifade edenler ırkçılıkla itham ediliyor. Ama Türk’ün korumasında yıllarca yaşayan Türk’ün sırtından geçinen, Türk’ün merhametinden, saygısından beslenen ne kadar Türk dışı unsur varsa, kendi kimliklerini kurdukları dernek, yayınladıkları gazete, dergi, kitap, açtıkları radyo, tv. kanalları ortaya koymakta, ayrıcalıklarını Türklerin kulaklarını sağır edercesine duyurmaktalar… Bu kadar hoşgörü, bu kadar serbestlik hangi ülkede var? Doyumsuz, utanmaz kişilerle karşı karşıyayız… Bugün demokratik! olduğunu iddia eden ülkelerde bile bu kadar serbestliğe izin verildiği görülmemiştir. Ülkemizde serbestliğe kavuşanlar daha utanmaz bir hale bürünmekte, cezaevindeki başlarının serbest kalması için eylemler yapmakta, kendi adlarıyla devletlerinin olması gerektiğini dile getirmektedirler. Ülkeyi parçalama özgürlüğü gibi bir özgürlük duydunuz mu? Türkiyemiz’de işte bu istenmektedir. Böyle bir özgürlüğü tanımıyoruz. Türk’ün can damarlarını tıkayan bir özgürlüğü tanımıyoruz. Kapkaç, gasp, tecavüz gibi suçların Türk’ün can güvenliğini tehdit eden, huzurunu bozan bu özgürlüğü tanımıyoruz. Bilmem ne dilinin, bilmem ne eğitiminin yapılması özgürlüğünü tanımıyoruz. Türk askerine, polisine kurşun atabilme, Türk’ün Atası’na hakaret edebilme özgürlüğünü tanımıyoruz. Birileri bugünlerde aksini söylese, iddia etse de, “Türkiye Türklerindir.” Hiçbir güç bu gerçeği değiştirmeye yetmeyecektir. Herkes Türk’ün hukukuna, kurallarına uymak zorundadır. Bu ülkeyi sevmeyen, bu ülkenin kanunlarını hiçe sayan, milletin huzurunu, düzenini bozan kim olursa fark etmez, dünyanın neresini isterse oraya gitmelidir… -Türkiye'nin gerçek sahipleri adına- _EYLÜLE_İSYAN
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: fethiye
Rep Gücü : 2223 Rep Puanı : 220943 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ...:bir ülke düşünün:... öncelikle size çok teşekkürler ediyorum konunuz için düşünceleriniz için türkiye türklerindir ve öyle kalacak ama öyle oyunlar varki şu anda adeta teröristlere musahamı göösteriliyor diye düşünüyorum pkk,lılara terörist demiyenleri cumhurbaşkanı kabul ediyor sizce nereye gidiyoruz müslüman bacılarımıza gösterilmeyen müsamaha şu anda adeta dtplilere gösteriliyor yolumuz çok uzun su yolunu bulur derler atalarımız bulacakta kuşkusuz allah sizleri ve sizin gibi kardeşlerimizi yurdumuzdan eksik etmesin çok teşekkürler
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ...:bir ülke düşünün:...
eyvallah kardesim
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| turkiye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |