![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| izmirde türban gerginliği bak kardeşim sen haklısın biz haklıyız ama böyle bir laf yakışmadı izmirlileri kastediyorsun nasılki sana saygı duyulmasını istiyorsun sende 4 milyonluk kente kasımpaşalı ağzı ile konuşman doğrumuduronlar çarşafları yırtabilirler yakabilirler neyi değiştiriyor bir birimize anlayış göstermesek olurmu benim eşimde türbanlı ama ben sırf bu yüzden istemiyordum dinsiz değiliz kitabımız kuran ama bu ülkenin huzura ve güce ihtiyacı var sağ sol çatışması yüzünden okullara girip ders yapamıyorduk biz terafi namazındayken fener yolunda camiye bomba koymuşlardı anlayacağın bunlar geçmişte kaldı dedik şimdi türbanı çıkardılar bu amerikanın oyunu karışmamız onların işine geliyor çünkü biz birbirimizi yerken kuzey ırakta kürt devleti kurulacak ermenilerin gözü doğu topraklarında hangisini sayayım petrol bulunuyor hemde yüksek rezerv üstünü betonla kapatıyorlar ilerlememizi hiç bir şekilde istemiyorlar zamlar otomatikte millet hissetmiyor bile zammı bazen vatan için fedakarlık yapılır mübahtır şimdi vatan için fedakarlık yapma zamanıdır 15 senedir perukla giriyorsa kızlarımız bir kaç sene daha de dişlerini sıkabilirler başı kapalı olduğu için hastasına bakmayan doktorlarda gördük eziyet büyük ama vatan en önde gelir onlar ca şehit veriyoruz ne için bizler rahat rahat birbirimizi yiyelim diyemi büyük devlet olmak çok çalışmadan geçer sapla samanı karıştırmamamız lazım hassasiyetinizi anlıyorum bende en az sizler kadar istiyordum siyasi simge demeden takılsa olmaz mıydı kuranımızın siyasetle ne alakası var sizleri sağ duyuya davet ediyorum hepimiz türküz hepimiz müslümanız ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
__________________ ![]() ![]() Konu ömer faruk tarafından (07.02.08 Saat 10:12 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| izmirde turban gerginligi, izmir, gerginlik, turban |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |