![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: fethiye
Rep Gücü: 2051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koş ,vatandaş, koş sevgili sanal kampüsçüler bunları diyeceğim aklıma bile gelmezdi OKUMAK OKUTMAK ÖĞRENMEK .ÖĞRETMEK bunlar benim için çok önemliydi ama şimdi anlıyorumda boş muşgeliyor bana neden 29 bin kişi ye tek bir sınavla 4 yıllık lisans okuyan ve artı mali müşavirlik staj başlatma sınavı varki benim diyen veremiyor çan eğrisi diye bir soru sistemi var kimse 5 .sınavdan önce stajı başlatamıyor yaklaşık 20 dersten sınava sokuyorlar mali müşavirlik ruhsatını vermemek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar şimdibayan ve ya erkek okumuş 4 sene gece dememiş gündüz dememiş okumuş ne zor şartlarla öğrenci olanlar biliyor ne zor şartlarla okuyan arkadaşlarımız var değilmi siz okuyun lise diploması olanlara mali müşavirlik diploması tek sınavla veriyor siz buna hak mı diyorsunuz şimdi koş koş vatndaş kayık çıya gemi mühendisi diploması tamirciye,makina mühendisi.diploması bahçivana. peyzaj mimarlık diploması inşaat kalfasına.inşaat mühendisi diploması kasaba . doktor hangisini sayayım koş vatandaş koş hükümet veriyor bizler boşa okumuşuz boşa geceleri sabahlara kadaruykusuz kalmışız kapanın elinde kalacakne hale getirdiler yahu hatam varsa affola sinirden ne yazacağımı şaşırdım, böyle çarpıklık görmedim allah sonumuzu hayır etsin yakında er den general yaparlarsa şaşırmayın bunlar benim düşüncelerim isterseniz konuyu kaldırabilirsiniz |
| | |