![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Duygu asena bir tv programında nazım hikmet için kartpostal şairi demiş bunun üzerine can yücel programa canlı bağlanarak: "duygu hanım kart sizsiniz postal da size girsin" demiş ! ![]() Laf yerini buLmuş![]()
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Rep Gücü: 1793 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Lafı gediğine oturtmak bu olsa gerek=) ömer faruk kardeşime katılıyorum. açıkcası can yücel den bu kadar basit bi cümle beklemezdim. genelde cevap verecek kelime bulamayanlar böyle belden aşağı vuran kelimeler kullanırlar. madem gerektiği gibi cevap veremeyeceksin, sus da gözümüzdeki değerin azalmasın. medya herkesi bozdu. konuşmalar üç dört kelimeyi geçmez oldu. sanki herkes pop star yarışmasına jüri olmuş. nerde o ince nükteler, ince vuruşlar. insanı eleştirirken bile yüzüne tebessüm koyanlar. aşağılamakla eleştiriyi karıştıran zihniyetlerle doldu ortalık. giderek bozuluyoruz. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 3173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Lafı gediğine oturtmak bu olsa gerek=) siriyusa katılıyorum medya herkesi bozdu. konuşmalar üç dört kelimeyi geçmez oldu. sanki herkes pop star yarışmasına jüri olmuş. nerde o ince nükteler, ince vuruşlar. insanı eleştirirken bile yüzüne tebessüm koyanlar. aşağılamakla eleştiriyi karıştıran zihniyetlerle doldu ortalık.
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |