![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() | Bazen öyle olaylar yaşarsınız ki,karşılaştığınız şeyler karşısında nasıl bir tutum sergileyeceğinizi siz bile bilemezsiniz.Konuşsa n bir türlü dert konuşmasan bin türlü Ama birşeyleri içine atmaktan ziyade;bir başkasıyla ya da asıl muhatap olman gereken kişiyle konuşman gerekenleri konuşman daha iyi olur.Sessiz kalarak bir çözüme ulaşılacağını düşünmüyorum.Ben ulaşamadım açıkçası. sizce??
__________________ TeK İsTeĞiM wAr; öZgÜrLüK |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Oct 2006 Kullanıcı No: 653 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 181129 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sessiz kalmak mı daha kolay karşındakine gerçekleri anlatmak mı??? sustukların büyür içinde =) susmamak gerek ..insanın kendine yapabileceği en büyük eziyetlerden biridir bence susmak ...
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Join Date: Oct 2007 Kullanıcı No: 18974 Age: 18
: 0 Rep Puanı : 669 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sessiz kalmak mı daha kolay karşındakine gerçekleri anlatmak mı??? ister sus ister konuş sadece sana bağlı değil nede olsa.karşındaki insan kendini hazırlamıştır.sussan da konuşsanda diyeceğini der yapacağını yapar.seni tanıyan birisiyse, helede sana "seni tanıyorum" diyosa o anki haline anlayış gösterir.sonra konuşulur.yaşaman gerekiyosa yaşarsın o anı.hrşey tek kişide bitmez. |
| | |
![]() |
| Tags |
| kolay |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |