![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: neden hep erkekler çıkma teklifi yapar? walla ben bugune kadar hep teklif aldımm... teklif etmek erkeklerin işidir...ama saolsun bazı kızlarımız erkeklere teklif ediyorlar...
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: UnderCity Yaş: 17
Rep Gücü : 24 Rep Puanı : 1547 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: neden hep erkekler çıkma teklifi yapar? Eskiden teklif etme diye bişi de yoktu zaten şimdi herkesin aklı başka yerlerde ve bana göre kızlar daa çok teklif ediyo erkeklere göre çünkü erkeklerin %80 i utangaç oluyo |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: ankara Yaş: 23
Rep Gücü : 8 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | valla suana kadar 3 kızla cıktım hepsinede ben teklif ettim hiç bana gelipte ısrar etmeyi bırakın söyleyen bile olmadı. Ama bir keresinde hiç tanımadıgım bi bayan yoln geçerken "benimle evlenirmisin?" dedi ama o sayılmaz. Neyse ama cıktığım kızlardan ayrılınca hepsi tekrar birlikte olmak için yalvardılar. Tabi hepsi kabul görmedi o ayrı.....
__________________ BEN TÜRKÜM TÜRK DOĞDUM TÜRK ÖLECEĞİM.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| neden, hep, erkekler, cikma, teklifi, yapar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |