![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| neden hep erkekler çıkma teklifi yapar? hep bır yerlerde ya başımıza gelmiştir yada duymuşuzdur hep erkekler çıkma teklifini önce yaparlar.sabırsızlık tanmı yoksa seçim hep erkeğemi bırakılır.peki bir kız bır erkekten hoşlansa ömrü boyunca ondan çıkma teklifini bekleyecek? umarım kız arkadaşlar alınmaz? sadece merak. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü : 40 Rep Puanı : 3376 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: neden hep erkekler çıkma teklifi yapar? PAYLAŞIMIN İÇİN TŞKLER VALLAHA BEN ÖMRÜMDE BİR TEK KIZA ÇIKMA TEKLİF ETTİM ONADA PİŞMAN OLDUM BUNDAN SONRA KIZLARIN BANA TEKLİF ETMESİNİ BEKLİYORUM
__________________ DOSTUMA KAŞIMI, DÜŞMANIMA BAŞIMI EĞMEM |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: sefiliz
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60466 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: neden hep erkekler çıkma teklifi yapar? yyyooo valla hiç te öle deil özellikkle günüzmüzde devbir degişti artık ilk adımlar kızlardan geliyo kii.. bende ezelden ebede öle hep ilk adımı atan benimdir her konuda ![]() )![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: iSTanßuL..
Rep Gücü : 371 Rep Puanı : 35891 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: neden hep erkekler çıkma teklifi yapar?
daha çoook beklersin şaka bi yana harbden artık kızlarda ediyo ama genede genel olarak erkeklerden beklenir | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| neden, hep, erkekler, cikma, teklifi, yapar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |