![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| slm arkadaşlar; MKU elektrik-elektronik müh.2.sınıf öğrencisiyim meslek seçimi hakkında fikrinizi almak istedim bölüm seçiminde hangi bölümü seçceksiniz we neden ??? şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: diye SoRMaZSıN SeNi ßu YüZDeN SeWiYoRuM:)AntaLya & KoNYa!!! Yaş: 19
Rep Gücü : 235 Rep Puanı : 22973 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Mühendislik öğrencileri buraya... burda benden başka kimse yok sanırım yalnızlık kötü şey bhe
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: öZgÜrLüĞüN üLkEsİnDeN...
Rep Gücü : 578 Rep Puanı : 56591 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Mühendislik öğrencileri buraya... ben de kimya mühendisliği istiorum ama tabi 2.tercih olarak..ilk terciğim öğretmenlik....
__________________ TeK İsTeĞiM wAr; öZgÜrLüK |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: diye SoRMaZSıN SeNi ßu YüZDeN SeWiYoRuM:)AntaLya & KoNYa!!! Yaş: 19
Rep Gücü : 235 Rep Puanı : 22973 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Mühendislik öğrencileri buraya... napcaksın öğretmenliği;kimya mühendisliğini boşver ama bilgisayar müh yakışır sana perci
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: öZgÜrLüĞüN üLkEsİnDeN...
Rep Gücü : 578 Rep Puanı : 56591 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Mühendislik öğrencileri buraya... yok ya ben istemiorum bilg mühendisliği filan ..ama kimya bana göre gibi gelio..kimyaya çok ilgim warya...ama ilk öğretmenlik ya bayanlar için en ideal meslek olduğuna inanıorum...diğer mesleklere göre ama herkesn kendi düşüncesi tabi...
__________________ TeK İsTeĞiM wAr; öZgÜrLüK |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| muhendislik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |