![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| anıtkabir özel defteri Anıtkabir Özel Defteri Ahmet Nejdet SEZER - Cumhurbaşkanı ![]() ![]() ![]() ____________________ ___________ Abdullah GÜL - Cumhurbaşkanı ![]() ![]() ____________________ ____________ Angela MERKEL - Almanya Başbakanı ![]() ![]() Alıntı: Alman ve Türk ulusları arasındaki dostluk ve bağlılık ruhu içinde çağdaş Türkiye’nin Ata’sı ve Avrupa’ya giden yolun mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri önünde saygı ile eğiliyorum. Angela MERKEL Almanya Başbakanı 5 Ekim 2006 ____________________ _____________ Antonio Moreno BARBERA - İspanya Genelkurmay Başkanı ![]() ![]() ![]() ____________________ _____________ Bertie AHERN - İrlanda Başbakanı ![]() ![]() ![]() ____________________ ______________ Dazhe XU - Çin Uzay Bilimi ve Teknoloji Grubu Bşk. Yrd ![]() ![]() ![]() ____________________ _______________ Driss JETTOU - Fars Krallığı Başbakanı ![]() ![]() ![]() ____________________ ________________ E. Orgeneral LEE SANG HUN Kore Cumhuriyeti Muharip Gaziler Başkanı ![]() ![]() ![]() ____________________ _______________ E. Rahmanov - Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ![]() ![]() Alıntı: Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Türk halkının büyük evladı Mustafa Kemal ATATÜRK’ün anısını gönlümüzde hep yaşatırız. Alıntı: E. Rahmanov Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı 19.01.2006 ____________________ ________________ Ehud Olmert - İsrail Başbakanı ![]() ![]() Alıntı: Modern Türkiye’nin Ata’sı Kemal Atatürk’ün şerefine, Cesaret, vizyon ve vatanseverliğin modeli, Türk Halkı ve onu örnek alan diğer halklar için yeni bir umut yaratan kişi. İsrail Halkı, Türk Halkı’nın bu ulu kahramanına saygı ve hayranlıkla bakmaktadır. Ehud Olmert İsrail Başbakanı 15 Şubat 2007
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| anitkabir ozel defteri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |