![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Arkadaşlik Eski Türklerde Askerler savaşırken arkadan gelecek herhangi bir > saldırıyı kontrol edebilmek için sırtlarını bir ağaca, kaya veya taşa vererek ok atarlarmış. > Atalarımız genelde bozkır hayatı yaşadıkları için bu sırt > dayanan nesne genelde bir taş veya kaya olurmuş. > Yıllar sonra sırt dayanan taşın ismi ARKA-TAŞ dan ARKADAŞ şeklinde dilimize yerleşmiş ve bugün bile güvenebileceğimiz, bizi arkadan vurmayacak olan, samimiyetine güvendiğimiz kişilere verdiğimiz isimdir. > > Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karşılaşırlar. Aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; > -Ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen niye varsın ki bu dünyada? > Arkadaşlık cevap verir: - Sen gittikten sonra bıraktığın gözyaşlarını silmek için... > > Hiç bir zaman arkadaşsız kalmaman dileğiyle... > Bu hafta ulusal arkadaşlık haftası..
__________________ SENIN KALEMIN VARSA BENIMDE SILGIM VAR!!![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü : 3701 Rep Puanı : 368376 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arkadaşlik tesekkurler ama gercek dostluk gercek arkadaslık cok nadır kaldı kankaaa senı cok sewıyorummm elif (esmerr)
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arkadaşlik konuda farklı mesajlar da veriliyor. serbest kürsüye alındı.
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' Konu BLasTeaR tarafından (07.11.07 Saat 02:41 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |