![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 16
Rep Gücü: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Akşam annemlebabam televizyon seyrediyorlardı. Annem, "Geç oldu", "zaten yorgunum, benyatıyorum." dedi.Annem kalktı, mutfağa gitti.Çerez-meyve tabaklarını çalkaladıkaldırdı. Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu,demliğe çay koydu.Şekerliğe baktı, dibinde azkalmış, üstüne ekledi.Kahvaltı içinbuzluktan ekmek çıkardı,akşam yemeğiiçin çözülsün diye de eti aşağıya koydu. Kahvaltı masasını hazırlamak için masanınüstündekileri topladı.Telefonu şarjakoydu,telefon defterini kapatıp yerine koydu.Sonra çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp astı ve makineyi tekrar doldurdu. Banyodaki çöpsepetini boşalttı. Islak bir havluyu kurusun diye duş perdesininborusunaas tı.Bir gömlekütüledi, kopuk düğmesini dikti.Çiçeklerisulad ı.Esneyerek gerindi ve yatak odasının yolunu tuttu.Çalışma masasının yanından geçerken durdu,öğretmene tezkere yazdı, okul gezisi için para sayıpayırdı, eğildi, sandalyenin altına girmiş ders kitabını aldı, masanın üstüne koydu.Kek tarifleri defterini çıkardı, arkadaşına söz verdiği tarifi bir kağıda yazdı, çantasınakoydu.Bakka ldan alınacakları not etti, notu daÇantasına koydu.Sonra gitti, 3'ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü yıkadı, dişlerini fırçaladı. Gece kremini ve kırışık önleyici nemlendiricisini sürdü.Tırnaklarına baktı, törpüledi.İçeriden "sen yatmaya gitmemiş miydin" diye seslenen babama "şimdi gidiyorum" deyipköpeğin sukabını doldurdu.Kapıları pencereleri kontrol etti,holdeki lambayı yaktı.Kardeşiminodas ına gitti, oğlan uyumuş,lambasınısönd ürdü, bilgisayarını kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları toplayıp sepete attı.Bana geldi,"haydi yat artık, biraz da yarın çalışırsın," dedi.Kendi odasına gitti, saati kurdu, ertesi güngiyeceklerini hazırladı.6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha ekledi.Kendi kendine iyi geceler diledi,hayallerinin gerçekleştiğini gözünün önünegetirdi.İşte o sıradababam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir "benyatıyorum"de di ve gitti yattı. Sizce bu iştebir gariplik yok mu?Kadınların neden daha uzun yaşadığınımerak etmiyor musunuz?ÇÜNKÜ BİZİM YAPIMIZ UZUN ÇEKİŞLİ (veişimizi bitirmeden öyle çabuk çabuk ölemeyiz)!Şimdi bu yazıyı tanıdığınızolağanüst ü kadınlara gönderin. Emin olun, hepsi bayılacaktır. SONRA DAARTIK YATIN!... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü: 6470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ben yatıyorum! Alıntı: BuRcU´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster Bunu yapanLar sadece TÜRK anneLeri oLabiLir! çok güseL bi yazı teşekkürLer!! kesinikle türk anneleri |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 2992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ben yatıyorum! Alıntı: BuRcU´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster Bunu yapanLar sadece TÜRK anneLeri oLabiLir! çok güseL bi yazı teşekkürLer!! yerden göge kadar haklısın burcu...
__________________ |
| | |