![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() | Arkadaşlar belki hayatınızda unutamadığınız kişiler vardır ama bu başka bir olay...Birine aşık olursunuz belki iyi bir ilişki götürür belkide elde edemezsiniz gün gelir bunlardan bazıları biter...Peki diyelim ki aşkınız bitti...Sizce belli bir zaman sonra ikinci kez aşık olunur mu ? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SiZCe BiR İNSaN AYNı KiŞiYe İKiNCi KeZ AŞıK OLuR Mu ? konuyu anketler bölümüne açmalıydın aşk şiirleri bölümü yanlış olmuş biraz daha dikkat edelim!!! artı konuya gelince ![]() ewwweeeeeeeeeeettt ![]() 2.kez aynı kişiye aşık olunmaz mı yaaa ![]() ben her gördüğümde bana her güldüğünde bırak 2.kez aşık olmayı her defasında tekrar aşık oluodum ![]() işte aşk böle bişiiiiiiii ewweeeett
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 4
Ettiği Teşekkür: 0 7 Mesajına 7 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 2555 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SiZCe BiR İNSaN AYNı KiŞiYe İKiNCi KeZ AŞıK OLuR Mu ? bu tahminen sohbet konusu dimi?o saman şiirler bölümünde yeri yok..serbest kürsüye taşınmıştır |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 41 Nerden: deep
Ettiği Teşekkür: 6 31 Mesajına 49 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 529184 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SiZCe BiR İNSaN AYNı KiŞiYe İKiNCi KeZ AŞıK OLuR Mu ? bu konuya iki farklı yaklaşım olur; birincisi erkek gözüyle, ikincisi kadın gözüyle. 'erkek için aşık olmak bir fazlalık, kadın için ise bir eksikliktir.' |
| | |