![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| --->: erkeklerin gözyaşlarına boğulduğu anlar
diceğine pişman etmiştim geçen sene çömez yılımda öyle sinirliydim ki bütün yurdu ayağa kaldırmıştım dolabımın kapağını yere indirmiştim ![]() sonra noldu... giden gider dedik geçti gitti. kızların terk etmesi klasik birşey.. | ||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #13 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: aNkaRa
Rep Gücü : 649 Rep Puanı : 64356 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkeklerin gözyaşlarına boğulduğu anlar
ne demek istiosun yhaaa ![]() ßende comezim itiraf ediorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßu arada qecmi$ olsun karde$ ii ßari ßutun yurt da Seni comez yilinda indirmemi$ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #14 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: fethiye
Rep Gücü : 2224 Rep Puanı : 220943 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkeklerin gözyaşlarına boğulduğu anlar güzel bir konu emeklerinize teşekkürler erkek leryalnızca terk edildiklerinde ağlamayabilir ama peki ya sevdiklerini toprağa verdiklerini bir düşünün bu anne ve babada olabilir o yüzden yüreği olan her insan ağlar ağlamayanın duygu damarları eksiktir bence yada demir gibi duyguları var
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| erkeklerin, gozyaslarina, boguldugu, anlar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |