![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü : 6417 Rep Puanı : 639805 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkeklerin gözyaşlarına boğulduğu anlar Erkekler çok güzel ağ lı yor hemide biri var ki eeeeeen güzel eeeennnn.. güzel ağlıyooor üstelikte sizin için ağlıyorsaaa.. uy kıyamammmmmmmmmmmmmm mm |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkeklerin gözyaşlarına boğulduğu anlar Emin olun ki sadece kendi için ağlıyodurr boş şeyleerr seven ne ağlatır ne de pes eder hepsi bahane işte. ben bir tek şeye inanıyorum o da insan sadece istesin istediği an hiç birşey... neyse noktalının da dediği gibi KORKACAKSINN
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: aNkaRa
Rep Gücü : 649 Rep Puanı : 64356 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkeklerin gözyaşlarına boğulduğu anlar ßen ßu ya$ima qeldim ve daha hic aqlayan ßi erkek qormedim ne yazikki 1 arkid$im vardi oda cok feci du$mu$du o zmn qozleri dolmu$tu ßi o vardi i$te ama onu aqlami$ sayamam cunki qozlerinin dolmasi onun aqladiqi anlamina qelmiyor ... qercekten kizlar ßiraz daha duyqusal erkeklere qore ve erkekler de duyqularini qizlemekten yana .. ßu durumda erkeklerin aqlamasini qormek zor oluyor ßraz (: t$kler payla$imin icin ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkeklerin gözyaşlarına boğulduğu anlar ben öğle ağlayamam göz yaşlarım değerlidir biri için 3 damla göz yaşı akıtıyorsam o benim için çok değerli bi insandır saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| erkeklerin, gozyaslarina, boguldugu, anlar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |