![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye | aslında youtubeden izlediğinz tüm videolar bilgisayarınıza kendiliğinden kaydolur.yapmanız gereken tempr.internet filese girip belgelerime kopyalamak.tempr. internet files dosyasına girin sağ tıklayıp boyuta göre sırala deyin ve ''getvideo''yazan dosyayı istedeğinz yere kopyalayın.işte bukadar.yalnız videoyu mediplayer calıstırmadığı için k+lite programını indirmeniz gerekir. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Server Op ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 1
: 261 Rep Puanı : 747887 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: youtube dan programsız zahmetsiz video indirme Quote:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye ![]() Join Date: Aug 2007 Kullanıcı No: 13761 Age: 18
: 0 Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | Cevap : youtube dan programsız zahmetsiz video indirme ben bu kadar sıkıntıya girmeyin derim. ![]() ![]() : daha kolayı var arkadaşlar yapmanız gereken sadece bu siteye girp http://vixy.net/ youtubede izlediğiniz videoların linkini oraya kopyalayıp izdediğiniz fotmatta indirebilirziniz. kolay gelsin. )(((teşekkür yeterr)))) |
| | |
![]() |
| Tags |
| youtube, dan, programsiz, zahmetsiz, video, indirme |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |