![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! ilk önce öylesine üye olmuştum üye olurkende lazLORD61 nickle o anda aklıma gelen nickle üye oldum.... sonra üye gruplarında trabzonspor yoktu bunu hemen istek olarak bildirip konu açtım... ordan başlayan muhabbet sürdü gidiyo.... muhabbet ilerledikçe adım kampüsün lordu olarak anılmaya başladı... öylesine aldığım bi nick ti çok sevildi.....
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: önemli degil
Rep Gücü : 787 Rep Puanı : 77250 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! walla benimki ogameden kalma zamanın da oynuyorduk online oyunlar , anlamıda : enerjisi biten Büyük Yıldızların şiddetle patlaması durumuna verilen addır. Bir süpernovanın parlaklığı Güneş'in parlaklığının yüz milyon katına varabilir.. benim hosuma giden bir nick....
__________________ imza yokkk.. ![]() Konu supernova tarafından (27.04.08 Saat 11:10 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: harf eksik |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| nick |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |