![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | elim de iyi bir daire var ( kara borsa bakın ) ![]() hemde acil satılık özeliikleri 1) 2.kat 2) kombili 3) içi full yapılı(mutfak filan) 4) keçiören sanatoryum da 5) fiyat aralığı 95bin ile 100bin arasında değişim göstermektedir 6) acilll 7) 3+1 8) acilll 9) 100m2 10) 1yıllık bina isteyen,bi bakayım diyen arkadaşlar ya da sorusu olan arkadaşlar pm yada mail ya da direk cevap yazarak bilgi edinebilirler. dalga geçmek yok ![]() not: evi alana çikolata bedava |
| | |
| | #2 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1801 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 353 282 Mesajına 564 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1034669 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: acilll satılık daire ankaradan Salon bağımsız mı,,, Güney cephe mi,,, Islak zemin ne durumda,,, Bina kaç senelik,,, Vs. vs. Bu bilgileri de verseydin tam olurdu.... Bi ara emlakçılıkla da uğraşmıştım , oradan biliyorum... ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 22407 Yaş: 22 Nerden: ANKARA
Ettiği Teşekkür: 178 28 Mesajına 64 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 558787 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: acilll satılık daire ankaradan ıslak zemişn ne oluyor yaov? koltuk diye bişi var ııyyyy ![]() ok sıralamaya ekliyorum o zaman teşekkür ederim yardımın için bi de müşteri bulsak süper olur parayı alıp gitçem buralardan ispanya güzel diyolar ya da japonya evleri mini mini imiş çok şirin yaa neyse işte ekliyom ben |
| | |
![]() |
| Tags |
| acil, ankara, daire, keciorenden, satilik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |