![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | :D sözlük ariorum,, ararken bunu buldum :D arkadaşlar sizden bi konuda yardım istiicem farsça-türkçe türkçe farsça ve türkçe arnavutça arnavutça türkçe sözlük ariorum ve sanırım fazlasıylan umutsuz durumdym yardımcı olcak biri olursa çook büük bi problemimi çözmüş olucm ![]() bu arada farsça sözlük ararken bu forumu buldum,, çok eylenceli herşey sağa endeksli ve tabi avatarlarda süper kampüsümüze rakip ![]() reklam sayılmaz sanırım ![]() http://www.gonfuthaedu.gov.sa/index.asp
__________________ nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan Konu nOktaLıV!rgüL tarafından (07.06.07 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 80 18 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 536889 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: :D sözlük ariorum,, ararken bunu buldum :D Anam abdestsiz okudum ya.. ![]() bide aşağı yukarı imlec çubugunu sağda arıoum yha.. ![]() bunu bizimle paylaşma fikri aklına geLmiş bide saOlasın.. +rep ciğerim bu.. +rep
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
| Teşekkür edenler |
![]() |
| Tags |
| sozluk, ariorum, ararken, bunu, buldum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |