![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| 1.red Bull Flugtag Istanbul ![]() yürekli kahramanlar ariyoruz !!! 1.red bull flugtag istanbul 25 mayis 2008, pazar caddebostan sahil son başvuru tarihi: 14 mart 2008 uçmak hep hayalinizdi ve gerçekleştiremediniz mi ? yeterli cesareti kendinizde bulamadınız ve bunun için üzülüyor musunuz ? ama artık üzülmenize hiç gerek yok: çünkü 1.red bull flugtag istanbul size öyle bir platform sunuyor ki sadece yaratıcılığınızı kullanarak kendi uçuş makinenizi üretip, bunun yanına biraz da cesaret ekleyerek on binlerce kişinin önünde 6 metrelik rampadan atlayıp günün kahramanı olabilirsiniz. 1.red bull flugtag istanbul’ a katılabilmek çok kolay ! yapmanız gereken tek şey 0.216.466 47 27 numaralı flugtag uçuş kontrol merkezini aramak. başvurunuzdan sonra flugtag başvuru paketi size posta yolu ile gönderilecektir. flugtag başvuru paketini aldıktan sonra istenilen bilgileri tamamlayıp posta ile en geç 14 mart 2008 tarihine kadar 1. 1.RED BULL FLUGTAG İSTANBUL | Caddebostan Sahil | İstanbul | Türkiye | 25 Mayıs 2008 | 1.RED BULL FLUGTAG İSTANBUL sitesinde yer alan adrese göndermeniz gerekmektedir. yarış bilgileri, program, tarihçe, kurallar ve ödüller hakkındaki tüm detaylara: 1. 1.RED BULL FLUGTAG İSTANBUL | Caddebostan Sahil | İstanbul | Türkiye | 25 Mayıs 2008 | 1.RED BULL FLUGTAG İSTANBUL adresinden ulaşabilirsiniz. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü : 2225 Rep Puanı : 219379 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 1.red Bull Flugtag Istanbul güzel paylaşım saol
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 1.red Bull Flugtag Istanbul valla taaa kayseriden oraya atlaya bilemem heralde neyse istanbuldaki kampüslüler iş size düşüyo
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| eglence, flugtag, red bull, redbull, ucmak, yarisma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |