![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| düşünün ki yaşamınızın son 24 saati içindesiniz? ve artık nefes almayı 24 saat sona bırakıcaz.24 saat sona kalbimiz çarpmıycak.bedenimiz soğuycak.gözlerimiz kapanıcak.geride acı tatlı bi ömür bırakıcaz.ama hala önümüz de bi 24 saatimiz var.belki bi çok şeyi değiştirmeye yeticek bi zman.hayatınızda neler değişirdi.. sevdiğiniz ama söleyemediğiniz şahsa onu çok sevdiğinizi söleyebilirsiniz yada kırdığınız ama bile bile üste çıktığınız birinden özür dilemek.yada sölemiş olduğunuz şeyin bi yalan olduğunu açıklayabilirsiniz.y adaa nasıl olsa ölcem diyee arkdaşlarınız dan bolca borç para alabilir ve çatır çatır yiyebilirsiniz.yada en gıcık olduğunuz hocanızın arabasının lastiğini patlatabilir ve daha bi çok şey hala daha önümüzde 24 saatimiz war arkadaşlar | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü : 1856 Rep Puanı : 183454 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: düşünün ki yaşamınızın son 24 saati içindesiniz? dua ederdim bol bol herhalde
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: düşünün ki yaşamınızın son 24 saati içindesiniz? önce gıcık olduğum insanları tek tek arar iyice fitil eder hatta şiddet uygulardım ![]() sonra sevdiklerimi arar helallik alırdım,son kez sevdiğimi sölerdim sonra da ailemle 8saat geçirirdim sonrada manitamla geçirirdim sonrada
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| son, saat |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |