![]() |
| |||||||
| Serbest Kürsü (off topic) Hiçbir başlığa uymayan kouları bu alana yazabilirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | fazladan üç beş yıl. "merhaba, ben senin doğumgünü hediyenim." diyen jartiyerli dişi. sevgili için, seksi iç çamaşırları, ancak arkadaş aile yanında verilmemesine dikkat edilmelidir uzaktan çok sevilen birinin gelip sürpriz yapmasi doğum günü sabahi bir poşet dolusu jelibon veya çikolata akşam yemeği...iftar yemeği de olabilir bak (alıntı)sizin ne geliyor aklınıza yazın bakim |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4130
: 0 Rep Puanı : 38345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : En iyi doğum günü hediyeleri Valla Sevgilinse Ne Hediye Alirsan Al Yaninda Bide Seni çok Seviyorum Dersen şayet Dünyanin En Mutlu Insani O Oluyor. Deneyin Görün haksizmiyim Bayanlar...
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Daimi Üye ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3837 Age: 24
: 0 Rep Puanı : 57324 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Cevap : En iyi doğum günü hediyeleri Quote:
Doğrudur.Bir kadın söylenen içten söze hele bu sevdiği adamdan geliyorsa..Dünyanın en mutlu kadını olur.Ama dedim ya içten olacak yüreğine işlicek.Gözlerden kalbe.. | |
| | |
![]() |
| Tags |
| iyi, dogum, gunu, hediyeleri |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |