![]() |
| |||||||
| Şehirler ve Benim Memleketim Şehir tanıtımları ve Türkiye Gezi rehberi ve kendi şehrleriniz, kasabanız, köyünüz..vs |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() | Aslan Gayserilim ASLAN GAYSERİLİM Her yıl giyer paltosu var Hanımın kürk mantosu var Midesinde mantısı var Benim aslan Gayserilim. ![]() Esnaflığı büyük gurur Karnını evde doyurur Lokantaya mı soyulur? Benim aslan Gayserilim ![]() Hangi işte olursa kar Ona pek çok ilgisi var Her konuda bilgisi var Benim aslan Gayserilim. ![]() Alırken fiyat kırdırır Satarken inmez artırır Bazen kıymalı attırır Benim aslan Gayserilim ![]() Temmuzda da giyer deri, Ceketi var bilmez teri Bitmez cepte şemşameri Benim aslan Gayserilim ![]() İstemem değmesin nazar Yağlamasız etmez pazar Tatilde bağını gezer Benim aslan Gayserilim. ![]() Cimri değil, hesap bilir Usul,erkan, adap bilir Dostluk için öl de ölür Benim aslan Gayserilim. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 24192 Yaş: 17 Nerden: Kayseri
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 4 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 62646 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aslan Gayserilim hehehhe gzl paylaşım saqol bende kayseride oturuyorum ama yozgatlıyım |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641 Nerden: €ski$eHiя
Ettiği Teşekkür: 4 15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aslan Gayserilim kayseride fakirlik işsizlik yok diyorlar doğrumu
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
![]() |
| Tags |
| siir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |