![]() |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() | Atom Çekirdeği 1 (Radyoaktif Işınlar, Rutherford Saçılma Kanunu, Çekirdeğin Yapısı T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Yarı İletkenler 2 (Transistörlerin Yapısı ve Devrelerde Kullanımı T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Güneş Enerjisi ve Kullanım Alanları T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Dalga Hareketi 1 (Sarmal Yayda Dalgalar, Yayılma, Yansıma, İletme T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Dalga Hareketi 2 (Su Dalgaları 1, Yayılma, Yansıma T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Periyodik Dalgalar (Su Dalgaları 2, Periyodik Dalgalar, Kırılma, Ayrılma, Kırınım T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Dalga Hareketi 3 (Su Dalgası, Girişim 1 T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Dalga Hareketi 4 (Su Dalgası, Girişim 2, Faz Kavramı T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Dalga Hareketi Problem Çözümü T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Işık Teorileri 1 (Işığın Dalga Modeli, Çift Yarıkta Girişim T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Işık Teorileri 2 (Işığın Dalga Modeli, Tek Yarıkta Girişim T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Işık Teorileri 3 (Çözme Gücü, İnce Zarlarda Girişim T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Işık Teorileri 4 (Işığın Tanecik Modeli T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Işık Teorileri 5 (Fotoelektrik Olay T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Atom Teorisi 1 (Elektromanyetik Dalgalar, Elektromanyetik Spektrum T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Atom Teorisi 2 (Atomlarda Enerji Seviyesi, Bohr Atom Modeli T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Atom Teorisi 3 (Kendiliğinden Emisyon, Uyarılmış Emisyon T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Lazer T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Yüklü Parçacıkların Elektrik Alanda Hareketi (Elektron, Proton, Kütlenin Hıza Göre Değişimi T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Atom Çekirdeği (Osiloskop, E/M 'nin Tayini T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Yarı İletkenler 1 (P Tipi, N Tipi, Yarı İletkenler T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Atom Çekirdeği 2 (Radyoaktif Bozunma, Radyasyon, Birimleri ve Etkileri T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü |
| | |
![]() |
| Tags |
| anlatim, bilimleri, ders, dersleri, fen, fizik, izle, lise3, video, videolu |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |