![]() |
| |||||||
| Sanal Kampüs Foto Albümü Kendi ResimLerinizi Ve en güzel anılarınıza dair fotgraflarınızı bizimle paylaşın |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() | --->: Emre yani deltri huzurlarınızda Son resimde ne yapılıyor anlamadım ama resimlerini paylaştıgın için teşekkurler ![]() Ayrıca ilk resım artist resmi gibi cıkmıs , mankenlik filan yapmıyosun degilmi
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 9762 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Ettiği Teşekkür: 0 11 Mesajına 14 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 296856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Emre yani deltri huzurlarınızda nescafe de tanıtımda çalıştım bir nevi mankenlik de denebilir dostum ![]() Ama ayrıldık anlaşamadım yaw |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3541 Nerden: mi???
Ettiği Teşekkür: 47 32 Mesajına 48 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 317521 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Emre yani deltri huzurlarınızda hımm bu paylaşım için ayrıca teşkkrleer Emre üçncü resm iiymş gece modu fln ![]() son resim de ii iş yapmış heaa herkes bunu konuşuoo |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 215 160 Mesajına 363 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Emre yani deltri huzurlarınızda Tşört ters mi ne paylaşım için teşekkürler +1000 aldın |
| | |
![]() |
| Tags |
| emre, yani, deltri, huzurlarinizda |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |