![]() |
| |||||||
| Sanal Kampüs Foto Albümü Kendi ResimLerinizi Ve en güzel anılarınıza dair fotgraflarınızı bizimle paylaşın |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() | Macaristandan görüntüler /// daoisart :) Su an Macaristanda oldugum icin cok fazla forumla ilgilenemesem de ,sizinle buradan görüntüler paylasmak istedim ![]() ![]() Tuna nehri uzerindeki bir cok kopruden birisi , ismini hatirlamiyorum ![]() ![]() ![]() kapanis yine Budapeste den bir cadde ile olsun
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| !-ThE ßiG BaD AdmiN-! ![]() Join Date: Jan 2006 Kullanıcı No: 3015 Age: 27
: 14 Rep Puanı : 190720 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Macaristandan görüntüler made in daoisart :) eywaLLah kardesım gercekten guzeL goruntuLer bızLerLe payLastıgın ıcın tesekkurLer kendını gercekten cok sansLı hıssetmen gerekıyor..
__________________ İnsanda oLmaz ise edep NeyLesin medrese mektep Okusa aLim olsa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 174 Age: 23
: 0 Rep Puanı : 177999 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Macaristandan görüntüler made in daoisart :) KARDEŞİM YOKLUĞUNU HİSSETTİRMİYORSUN. BURADAN DA TAKİP EDİYORUM SENİ, KIYMETİMİZİ BİL HERGUN KONUŞMAK YETMİYOR BE KARDEŞİM AMA İYİ OLDUĞUNU BİLMEK GUZEL ![]() YENİ MEKANLAR GORMEK, YENİ KULTURLER TANIMAK AYRI MUTLULUK OLSADA..... NEYSE KENDİNE İYİ BAK GOZUM USTUNDE :d
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... |
| | |
![]() |
| Tags |
| macaristandan, goruntuler, daoisart |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |