![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Resimli Anlatım:Photoshop'ta Efekt Dersleri.Renklendirm e 1-File -->Open dan resmimizi açıyoruz. Resim 1 ![]() 2-Eliptical Marguee Tool ile gözümüzü daire içine alıp , Image-->Adjustment-->Hue/Saturation dan ya da ctrl u ya basıp istediğimiz renge ayarlıyoruz.Hue/Saturation penceresinde Colorize seçili olursa daha gerçekçi renkler elde ediyoruz. Resim 2 ![]() 3-Magnetic Lasso Tool (6.0 olanlar için de Polygonal Lasso Tool) u seçip dudakları aynı şekilde renklendiriyoruz. Resim 3 ![]() 4-Üçüncü adımı aynı araçla saçlar için de yapıyoruz. Resim 4 ![]() 5-Blur ve Smudge Tool kullanarak kenarlara ince işçilik yapıyoruz.Sonuç olarak böyle birşeyler çıkıyor. Resim 5
__________________ MAVİ DÜŞLERİN LACİVERT GÖLGESİ ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Kayseri Yaş: 17
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Resimli Anlatım:Photoshop'ta Efekt Dersleri.Renklendirm e tesekkurlerde resimler görünmüor :S
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: önemli degil
Rep Gücü : 751 Rep Puanı : 73687 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Resimli Anlatım:Photoshop'ta Efekt Dersleri.Renklendirm e ellerine saglık güzel olmuş bana biraz daha farklı açıklamalar lazım iki resmi birleştirme filan farklı seyler de olabilir...elinde öyle bir döküman warsa paylasabilirmisin ???
__________________ imza yokkk.. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| resimli, anlatimphotoshopta, efekt, derslerirenklendirme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |