![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Winamp ta ses kalitesi nasıl yükseltilir Aşagıdaki resimleri takip ederek uygulayın ve artan ses kalitesini sizde görün.. Yukarıdaki resimdeki Options sekmesinden preferences sekmesine tıklayın ve...... Yukarıda işaretli olan yere tıklayın daha sonra ufak bir pencere acılır ayarlarla ilgili,orası ayarlıdır otomatik olarak o yüzden sizin bir ayar yapmanıza gerek yok.. Yapmanız gereken sadece resmin altındaki ''Close'' u tıklamak... Bu kadar basit.. Seste ki degişimi ve kaliteyi görün.
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü : 3212 Rep Puanı : 317825 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Winamp ta ses kalitesi nasıl yükseltilir saol paylasim icin ben yapinca Dsp/effect bolumunde ses kalitesini artirmak icin kullandigim programi gördum demek bu bölumu deistirerek calisiyormus program
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Ek$i Sözlük Yaş: 22
Rep Gücü : 6115 Rep Puanı : 609664 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Winamp ta ses kalitesi nasıl yükseltilir 4 senedir winamp kullanmıorum.. ama açıklayıcı olmuş resimli anLatım.. heLe heLe kırmızı ok işaretini görmemek mümkün deİL.. tşk ler meLek.. +rep
__________________ . .. ve çocuklarda öLür! . |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| winamp, ses, kalitesi, nasil, yukseltilir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |