![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| --->: BİLGİSAYARA DNS AYARLARI UYGULAMASI, Yasaklanmış Sitelere girilebilir Yout
![]() açmıcam açmıcamm ülkem protesto ediyosa uyucam atama yapılan saygısızlığı affetmicem (you to be için tabi sadece)teşekkür paylaşım içinn | ||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #13 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: BİLGİSAYARA DNS AYARLARI UYGULAMASI, Yasaklanmış Sitelere girilebilir Yout valla ne yalan söyleyeyim farkında değilim youtubenin yasaklı olduğuna galiba ben ip adresimi değiştirmiştim yasaklı siteler için onun içinmiş.... ![]() ellerinize sağlık
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü : 15 Rep Puanı : 1100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: BİLGİSAYARA DNS AYARLARI UYGULAMASI, Yasaklanmış Sitelere girilebilir Yout adamların bi bildikleri varki yasaklıyorlar.ATAMA hakaret edecekler, milletime laf söyleyecekler bende o siteye girecem... çok beklerler. belki sitenin sucu değil,ama sonucta o sitede yayınlanıyor.yıllard ır bir dur diyen yok... kimse girmesini youtube de önlemini alsın... buda benim düşüncem.saygılar -- emege saygı tabiki -- |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bilgisayara, dns ayarlari uygulamasi, youtube izleme, yurtdisi dns |
| Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |