![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Dehset bi Winamp eklentisi... Evet Arkadaşlar Yanlış Duymadınız Hemen Konuya Geçiyorum... ![]() ![]() ![]() Plug-in'i burdan indirebilirsiniz Download Plug-in kurulumu - Plug-ini arşiv dosyasından çıkarın - pwrp106.exe dosyasına sağ tıklayarak dosyaları çıkart (extract files) deyin. - Çıkarma yolu (hedef yol olarak) C:\Program Files\Winamp\Plugins seçin - sonra resimlerde anlatılanları yaparsanız işlem tamam. Not: Bu plug-in yalnızca Winamp Classic de çalışır. Modern winamp'ınızı classic'e çevirmek için winamp'ın sol üst köşesine tıklayın çıkan menuden skins - winamp classic'i seçin. BiR naSihaT: KenDine diKKat eT. BiR RiCa: SaKın DeğiŞme! BiR DiLeK : BeNi uNuTma. BiR YaLan : Seni Hiç SevMiYoRum. BiR GeRÇek : Seni ÇoK özLüyoRum.. bi +rep versen repinmi biter sanki Konu Nercü tarafından (01.01.08 Saat 08:40 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Sanalkampus imzası atıLdı ;) | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü : 3678 Rep Puanı : 363874 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dehset bi Winamp eklentisi... emeğine sağlık
__________________ ![]() Uyan TÜRK evladı uyan!! Otuz kupona alınmadı bu VATAN!! Ateşe dayanabileceğin kadar günah işle!! imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| eklenti bilgisayar, eklentisi resimli, program, winamp |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |