![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||||
| Kaspersky Bilgisayarımı Kasıyor, Yavaşlatıyor Diyenlere çok basit bir ayar ile çözüm sunuyorum. Genelde insanlar programları kurduktan sonra hiçbir ayar yapmadan direk otomatik ayarlarıyla kullanıma başlarlar, oysa bu bazı programlarda çok da olumlu sonuçlar vermez. Kaspersky örneğinde olduğu gibi. Üstelik bu ayarı yapmadıkları için de kaspersky gibi dünya devine de farkında olmadan olumsuz geridönütler veriliyor. Neyse kaspersky antivürüs programını hızlandırmanız için basit bir ayar yapacağız şimdi; Programı açtığınızda settings (ayarlar) diye bir sekme göreceksiniz (resim 1) ordaki "automatically" seçeneğini "manually" yaparak (resim 2) otomatik update seçeneğini devre dışı bırakacaksınız. Bunu yaptığınızda kaspersky günlük update var mı diye arka planda çalışmayacak. Sadece siz elle update et dediğinizde yeni antivirüsleri sitesinden update ederek güncelleyecek (her hafta yapın) Umarım bilgisayarınızın kasılması bitmiştir ![]()
| |||||
| |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7744 Rep Puanı : 770486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kaspersky Bilgisayarımı Kasıyor, Yavaşlatıyor Diyenlere(Resimli Anlatım) teşekkürler bu ii olar
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. |
| |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü : 3678 Rep Puanı : 363874 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kaspersky Bilgisayarımı Kasıyor, Yavaşlatıyor Diyenlere(Resimli Anlatım) emeğine sağlık
__________________ ![]() Uyan TÜRK evladı uyan!! Otuz kupona alınmadı bu VATAN!! Ateşe dayanabileceğin kadar günah işle!! imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü : 3138 Rep Puanı : 311974 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Kaspersky Bilgisayarımı Kasıyor, Yavaşlatıyor Diyenlere(Resimli Anlatım çok teşkkr ederimm ztn ben hiç bi zmn kasperime laf ettrmedm ettirmeeemm o bnm koruyucum kahramanım ![]() sölenenleri de yaptım...inşllh ii olarr |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kaspersky, bilgisayarimi, kasiyor, yavaslatiyor, diyenlereresimli, anlatim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |