![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| camtasia studio 4.0 ayrıntılı anlatım+türkçe program ne işe yarar: flash anlatım yapmaya (sesli) yada gif ve daha birçok formatı içinde barındırıyor ÖRNEK: program hem çalışıp hemde kendisini nasıl çalıştıgını anlatmaya izin vermedigi için resimli anlattım kolay gelsin size programı kurdugunuzu varsayıp kısaca anlatıyorum: ![]() avi seçilmezse büyük olasılıkla program çalışmayacaktır ![]() burada genel ayarları yapıcaz ekran büyüklügü ses ayarları cam ayarları gibi resimdeki gibi ayarlı olmasına dikkat edin ![]() ![]() burası önemli ekranda nekadar yerin kayıt edilmesi gerekdigini seçiyoruz ![]() ![]() ![]() buraya kadar geldiyseniz artık kayıta başlıya biliriz bunu için f9 tuşuna basın ve kayıt başlasın bitirdiginiz zaman f10 basın kayıt tamam save yapın ![]() ortadaki seçili olması lazım ![]() buradada en altdakini seçin ![]() sesli olması için .swf seçin. düşük boyut için (sessiz) .gif seçin ![]() devamında ileri ileri diyoruz o bölümleri resimlemedim dosya elinizde umarım anlaşılır biçimde anlatmışımdır camtasia studio 4.0 BURADAN İNDİR serialı: name:your name code:yasak oldugu için vermiyorum ![]() KULLANIMI:C:\Program Files\TechSmith\Camt asia Studio 4 içine kopyalayın BURADAN İNDİRİN
__________________ İnsanda oLmaz ise edep NeyLesin medrese mektep Okusa aLim olsa | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| camtasia, studio, ayrintili, anlatimturkce |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |