![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() | Bilgisayarın Özellikler Penceresine Resim Eklemek arkadaslar baslıktanda anlasıldıgı gibi bilgisayarım ozellikler penceresine resim ekleme gelelim konuya gorev 1: bilgisyarda oeminfo.ini dosyasını arayıp buluyoruz. değiştiriyoruz içindeki şeyleri.. dosyanız ara deyince bulunmuyorsa yani bilgisayarı toplama ve orjinal xp olmayanlar.... aşağıdan orjinal dosyayı ve logoyu indirebilirsiniz [HIDE-REPLY]http://rapidshare.com/files/41200621/oeminfo.rar.html[/HIDE-REPLY] sonra bunu degiştirdikten sonra bu dosyayı(adını degiştirmiyoruz adı oeminfo olarak kalıyo)C:\WINDOWS\sy stem32 klasorunun içine atıyoruz işlem 1 tamam. Dosyayı indirip üzerinde değişiklik yapanlar için örnek ise şöyle ![]() ve logo olarak kullanılacak resim ![]() bu örneği pc indirmek istiyorsanız buyrun [HIDE-REPLY] http://rapidshare.com/files/41203378...ampus.rar.html [/HIDE-REPLY] gorev 2: sonra 128x128 piksellik bir resim yapıp bunu kayıt ediyoruz isminide "oemlogo" koyuyoruz (tırnaklar yok)burda dikkat edelim resmi kayıt ederken .bmp uzantılı kayıt edin sonra bu resmi yine C:\WINDOWS\system32 klasorunun içine atın işlem bitmiştir bu kadar basit artık bilgisayarım sagtus ozellikler ve logonuzu sol altta gorebilirsiniz kolay gele..
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org Konu azrailangel tarafından (05.07.07 Saat 09:17 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 8111 Yaş: 19
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: Bilgisayarın Özellikler Penceresine Resim Eklemek slm arkadaslar ewet angel arkadaşımızın açmış olduğu konuyu denedim ewet oluyo ama biraz da kendisinin yardımlarıyla yaptım çok tşk ediyorum kendisine ve bir kaç değişiklik var bunları anlatacam sizlere ilk önce sizin yapmanız gereken bilgisayarım özellikler kısmına bakın oraya başka bi firmanın reklamı varmı diye eger yoksa yapmak için diğer marka bilgisayardan oemlogo ve oeminfo dosyalarını alın onlar üzerinde değişiklik yapın ve sistem32 içine atın oluyor ben yaptım ama güzel reklam yapıyo tavsiye ederim reklam yapmak isteyenlere |
| | |
![]() |
| Tags |
| bilgisayarin, zellikler, penceresine, resim, eklemek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |