![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Önemli not : Alıntıdır ![]() Programın adı : Porta & Create İmage Galeries Program Sürümü : v1.0 Program Boyutu : 566 Kb. Platform : Windows 98/ME/2000/XP Kullanım İzni : Freeware - Ücretsiz Buradan Programı İndirebilirsiniz ==> http://www.snapfiles.com/get/porta.html Program Tanıtımı : Merhabalar; Zaman zaman forumda ''Web Albüm Nasıl Yapılır'' konusunda açılan topicler görmekte ve aynı zamanda özelimden web albüm konusunda epey PM almaktaydım. Ama malessef işlerimin çok yoğun olması sebebiyle bu konuya eğilecek zamanım olmuyordu. Şimdi sizlere bu konuda hizmet edebilme fırsatını yakalamışken ve bu çok pratik bulacağınız Albüm Creator programını bulmuşken bu işi daha fazla süründürmek istemedim. Aşağıda anlatımını yapmaya çalışacağım Porta Albüm Creator programı sizin web albüm hazırlama işinizi çok kolaylaştıracak ve sanıyorum ki hepinizi çok şık web albümlerin sahibi yapacaktır. ![]() ![]() ![]() ![]() Yukarıda Görüldüğü Gibi, Program Web Albümümüzü Oluşturduğu Gibi Aynı Zamanda Resim Klasörümüz İçine Web'de Yayınlanmak Üzere Albüm İsimli Bir Klasör Daha Oluşturmuştur. ![]() Yukarıdaki Resimde Albüm İsimli Klasörümüzün İçi Görüntülenmektedir. ![]() Bu Bölümde Web Albüm Üzerinde Düzenlemeler Yapabiliriz
__________________ $imdi Sen GidiYorsun Ya HerKez Sana Benziycek ! | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| olay, web, album, yapmak, istiyosun, porta, create, image, galeries |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |