![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #22 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: BİLGİSAYARA DNS AYARLARI UYGULAMASI, Yasaklanmış Sitelere girilebilir Yout arkadaşlar şua anda giirş yapamıyorum girebilen varmı?????
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: BİLGİSAYARA DNS AYARLARI UYGULAMASI, Yasaklanmış Sitelere girilebilir Yout Bazı sitelere dns degiştirsenizde giremezsiniz onlar için proxy cekmeniz lazım (google da proxy yaz cıkar siteler). Ama genelde işe yarar bu yöntem. Tabi dnsler iptal olmamıssa. Cesit cesit dns var |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 31351 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: BİLGİSAYARA DNS AYARLARI UYGULAMASI, Yasaklanmış Sitelere girilebilir Yout artık youtube a dns ayarını değiştirerek giremiyoruz ama diğer konuya yazdığım gibi vtunnel.com dan girebilirsiniz |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bilgisayara, dns ayarlari uygulamasi, youtube izleme, yurtdisi dns |
| Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |